Budi dio naše mreže
Izbornik

Radio Marija Srbije provodi „Mariathon“

Beograd (IKA)

Hrvatska redakcija Radio Marije Srbije poziva sve vjernike da se priključe svjetskom projektu solidarnosti „Mariathon“, koji provodi do 5. lipnja 2023., povodom 20. obljetnice početka djelovanja Radio Marije u Srbiji.

„Mariathon“ se održava u svibnju, mjesecu posvećenom Blaženoj Djevici Mariji, u organizaciji Svjetske obitelji Radio Marije. Glavna svrha projekta je širenje postaja Radio Marije po svijetu, kao i podrška već postojećima.

Radio Marija Srbije obilježit će „Mariathon“ u svom programu tijekom dva tjedna.

„‚Mariathon‘ je vrijeme milosti i providnosti koji donosi nemjerljiv doprinos i blagoslov Radio Mariji u Srbiji da bi se ojačalo i poboljšalo njezino postojanje. Podržite rad Radio Marije vašim dobrovoljnim prilozima“, pozvali su iz hrvatske redakcije, „sve u duhu zahvalnosti i radosti, jer ‚Bog ljubi radosnog darovatelja‘ (2 Kor 9, 7).“

Svaki prilog će na kraju „Mariathona“ biti udvostručen zahvaljujući anonimnom donatoru koji je obećao da će na sve prikupljeno darovati još toliko.

Ove godine projekt, koji se provodi pod sloganom „Radosni tražitelji Boga“, pomaže projektima u zemljama:

  • AFRIKA: Nigerija, D.R. Kongo, Etiopija, Kenija, Ruanda, Burundi, Mozambik,
  • BLISKI ISTOK: Sirija, Jordan, Egipat, Irak, Libanon,
  • AZIJA I OCEANIJA: Papua Nova Gvineja,
  • AMERIKA: Meksiko, Brazil,
  • EUROPA: Rusija, Ukrajina, Bjelorusija, BiH, Slovačka,

te projektu programa Radio Marije na arapskom jeziku i projektu aktivnosti i molitva Radio Marije u marijanskim svetišta diljem svijeta.

Dar je moguće uplatiti na žiro-račun: 160-324873-16 Banca Intesa a.d. s naznakom: „Za Marijaton“, zatim u prostorima Radio Marije, Matije Gupca 10/I, Subotica ili za inozemstvo preko paypal naloga radiomarija.srbija@yahoo.com.