Budi dio naše mreže
Izbornik

1. obiteljska škola Riječke nadbiskupije

12.10.2018. - 14.10.2018.

Od petka 12. listopada do nedjelje 14. listopada u Domu pastoralnih susreta u Lovranu održat će se 1. obiteljska škola Riječke nadbiskupije na temu: Obitelj i Euharistija – “Kruh koji se lomi” – To su majka i otac. Oni su djetetova sigurnost, izvor ljubavi, dobrote i razumijevanja, odrastanja i sazrijevanja.

Organizator, Ured za obitelj Riječke nadbiskupije, do sada je u kontinuitetu organizirao 15. obiteljskih škola Riječke metropolije i ovo je prva na nadbiskupijskoj razini. O temi će polaznicima govoriti vlč. dr. Nikola Vranješ, vlč. mr. Ivan Stošić i vlč. mr. Vjekoslav Đapić. Za vrijeme predavanja i radionica organizirano je čuvanje i rad s djecom. Svrha Obiteljske škole je poučavati, izgrađivati, podržavati i povezivati obitelji u njihovim nastojanjima, željama i htijenju da rade na poboljšanju života i vjere sebe samih, društva i župe.

Dolazak i snimanje moguće je uz prethodnu najavu i dogovor na broj telefona 091 561 4990 – Željka Frković, dipl. pedagog, bračni i obiteljski savjetodavac Ureda za obitelj Riječke nadbiskupija.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu