Budi dio naše mreže
Izbornik

2. utrka za mir u Sarajevu

19.09.2020. 09:30

U subotu, 19. rujna 2020. na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu, održat će se druga Utrka za mir, u organizaciji Nadbiskupijskog centra za mlade Ivan Pavao II. u okviru međureligijskog projekta Koračajmo zajedno. Program ove utrke započet će u 9:30, registracijom sudionika, na platou iza Zemaljskog muzeja (plato ispred caffe bara Tito).

Utrka za mir je revijalnog karaktera i sudionici će trčati trasu Zemaljski muzej – Elektroprivreda – Zemaljski muzej, ukupne dužine 3 kilometra.

Cilj ove utrke je poslati poruku za mir povodom Međunarodnog dana mira te kazati da su mladi ti koji mogu i žele biti graditelji suživota u Bosni i Hercegovini te promotori mira.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem obrasca na poveznici.

Prijave za utrku su obvezne, a otvorene su do srijede, 16. rujna. S obzirom na mjere koje su preporučene u skladu sa epidemiološkom situacijom, broj sudionika na utrci je ograničen. Utrka će se organizitati u skladu s mjerama ponašanja na otvorenom prostoru, propisanim od strane Kriznog štaba Kantona Sarajevo. Za sve sudionike su osigurani prigodni start paketi i osvježenje tijekom i nakon utrke.

Za sve dodatne informacije o utrci može se kontaktirati na e-mail: ncm.koracajmozajedno@gmail.com ili putem broja telefona 033 766 226. prenosi mrežna stranica mladicentar.org.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu