Budi dio naše mreže
Izbornik

4. međunarodna konferencija za život „Život, dakle, biraj!“

12.05.2022. - 14.05.2022.
Zagreb

Nakon godine odgode i godine održavanja konferencije online putem, udruga „Hrvatska za Život“ 13. i 14. svibnja organizira 4. međunarodnu konferenciju za život „Život, dakle, biraj!“, u hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Predavanja će održati inozemni i domaći govornici o pro-life temama, s ciljem kako odgovoriti na problem pobačaja u domovini i svijetu.

Govorit će se o: udomljavanju, djeci sa sindromom Down, kako izgleda pro-life borba u Indiji, je li duhovni boj na ulicama Sjedinjenih Američkih Država drugačiji nego onaj u Hrvatskoj, nose li očevi rane izabranog i spontantog pobačaja, što je i koliko rasprostranjena eutanazija… i još mnogim drugim temama.

Svečano otvorenje Konferencije bit će 12. svibnja u 11 sati, a zamišljeno je kao otvoren susret s kratkim predavanjima, druženjem i proslavom Majčinog dana. Na proslavi će se okupiti i trudnice i majke s djecom za koje brine Udruga, a moći će se čuti i razna svjedočanstva.

Prijava za Konferenciju je obvezna, a svi detalji o programu, mjestu održavanja i kotizacijama, nalaze se u prijavnici: https://forms.gle/dywC7Nr7J1n25APHA.

Više informacija dostupno je na mrežnoj stranici https://mkzivotdaklebiraj.com/ na kojoj će biti objavljen i popis govornika.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu