Budi dio naše mreže
Izbornik

62. planinarski križni put udruge Ekosspiritus

13.10.2018. - 14.10.2018.

Delnice, (IKA) – Na području Riječke nadbiskupije u Gorskom kotaru na dionici puta: Ravna Gora – Mrkopalj – Delnice, održat će se 13. i 14. listopada 62. planinarski križni put udruge Ekosspiritus, a u organizaciju će se uključiti sve katoličke župe na čijem teritoriju će se hodati trasu pohoda; Ravna Gora, Mrkopalj, Fužine, Lokve i Delnice. Radosno nas očekuju župljani sa svojim župnicima.
Planinarski križni put održat će se u razdoblju kada će trajati Sinoda za mlade koja se održava u Rimu. Zato je uzeto geslo iz knjige Joelove koju Papa često citira kada spominje mlade: „Vaši će starci sanjati sne, a vaši mladići gledati viđenja” (Jl 3, 1).
Prijave su kod župnih animatora do 3. listopada, a pojedinci se mogu doći i sami prijaviti u isto vrijeme kada će animatori prijavljivati svoje zajednice: u agenciji Samoborček na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu u četvrtak 4. listopada od 16 do 17 sati.
Nakon uplate i potvrde sudjelovanja svaki sudionik će se s osobnim podacima prijaviti elektroničkim putem, preko linka za prijavu koji će biti objavljen na www.ekosspiritus.hr.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu