Budi dio naše mreže
Izbornik

Audicije VIS-a Veritas aeterna

13.10.2021. - 14.10.2021.
Split

Splitski vokalno instrumentalni sastav koji djeluje pri Uredu za Pastoralu mladih Splitsko-makarske nadbiskupije traži nove članove. Audicije će provoditi 13. i 14. listopada u 20 sati u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa.

VIS “Veritas aeterna” je vokalno-instrumentalni sastav osnovan 2015. godine sa svrhom animiranja misa za mlade koje se svake nedjelje održavaju u kapelici Bl. Ivana Merza, u Studentskom domu dr Franjo Tuđman na Kampusu, te u svrhu animiranja duhovnih obnova i susreta za mlade koji su u organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije.

U početku je Veritas imao tek nekoliko članova, da bi se ta brojka nakon dvije godine intenzivnoga rada popela na 20. Riječ je o mladim ljudima, mahom studenata, koje osim mjesta studiranja veže i sam Veritas.

Voditelj VIS-a “Veritas aeterna” je mladi i talentirani dubrovački glazbenik, student Umjetničko-muzičke akademije (UMAS) u Splitu, Antonio Grkeš.

Sastav se može pohvaliti i Hrvojem Domazetom, također studentom UMAS-a, koji neumorno radi na svim dosadašnjim produciranjima, te uz Antonija i na aranžmanima Veritasovih autorskih pjesama.

„Ako se baviš glazbom, voliš pjevati i svirati i na taj način slaviti Gospodina, onda je Veritas idealna prilika da se ostvariš u tom svijetlu“, poručuju iz VIS-a Veritas aeterna.

Nove članove u Veritasu očekuje pjevanje na misama, probe, koncerti duhovne glazbe, putovanja i duhovne obnove, druženja i još puno toga, ističu članovi mladog splitskog vokalno instrumentalnog sastava.

Audicije će provoditi 13. i 14. listopada u 20 sati u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa (Zrinsko Frankopanska 19).

Za audiciju treba pripremiti pjesmu po svom izboru, a za sva pitanja, informacije i eventualne promjene termina audicije javiti putem društvenih mreža ili na broj mobitela 095 3567 776.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu