Budi dio naše mreže
Izbornik

Dani dobre riječi

03.12.2019. 20:00

Zagreb, (IKA) – Nakladnička kuća Salesiana organizira Dane dobre riječi, s ciljem osvještavanja roditelja, odgojitelja i mladih u riječi i jeziku. Središnji događaj je u utorak 3. prosinca u 20 sati u crkvi Svete Mati Slobode (dvorana don Petra Šimića) na Jarunu na kojemu će govoriti književnik Stjepan Lice, urednica Nada Babić i svećenik don Mihovil Kurkut.

Na susretu će se govoriti o riječima u obiteljskom domu: koliko su bitne riječi u obiteljskom domu? Kakve su riječi koje se čuju u našim domovima? Koliko je stvarno prisutna Božja Riječ u našim obiteljima? Jesmo li svjesni da je naša riječ istodobno i čin, da postaju ‘tijelom’ i djelom? Riječima će se pristupiti s jezičnoga, odgojnoga i duhovnoga gledišta, a sve s mišlju na otajstvo za koje se u došašću priprema: Riječ je tijelom postala.

U četvrtak 28. studenoga održan je susret pjesnika Enesa Kiševića s učenicima Nadbiskupske klasične gimnazije u Zagrebu, a u ponedjeljak, 2. prosinca u 20 sati održat će se susret s krizmanicima župe Duha Svetoga na Jarunu.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu