Budi dio naše mreže
Izbornik

Dani Riječke Majke

26.09.2023. - 29.09.2023.
Rijeka

U župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Rijeci (Veloj crikvi /Assunti) u utorak 26. rujna započinje trodnevnica za proslavu Dana Riječke Majke, službenice Božje Marije Krucifikse Kozulić, utemeljiteljice Družbe sestara Presvetog Srca Isusova, jedine riječke autohtone redovnička družbe. Molitva krunice je u 17.30, a misu u 18 sati predvodit će kancelar Gospićko-senjske biskupija preč. Mišel Grgurić.

U kapeli Presvetog Srca Isusova (Pomerio 17) u srijedu 27. rujna u 17.30 započet će euharistijsko klanjanje. Misu u 18 sati predvodit će župnik Župe sv. Fabijana i Sebastijana mč. u Varaždinu vlč. Ivica Cujzek.

U kapeli Presvetog Srca Isusova (Pomerio 17) u četvrtak 28. rujna u 17.30 započet će euharistijsko klanjanje. Misu u 18 sati predvodit će župnik u Cetingradu i Cvitkoviću vlč. Ivica Tolla. Nakon mise je molitva kod groba Riječke Majke.

Na spomendan preminuća službenice Božje Marije Krucifikse Kozulić, u petak 29. rujna, molitva krunice je u 17:30 sati. Svečano liturgijsko slavlje u vrtu samostana Presvetog Srca Isusova u 18 sati predvodit će provincijal franjevaca trećoredaca fra Ivo Martinović.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu