Budi dio naše mreže
Izbornik

Duhovsko bdjenje u Osijeku za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije

27.05.2023. 19:00
Osijek

Osijek, (IKA/TU) – Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije organizira Duhovsko bdjenje za mlade uz prigodni program u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla apostola u Osijeku.

Bdjenje će se održati u subotu, 27. svibnja, a program počinje u 19 sati okupljanjem sudionika ispred konkatedrale. Prilikom okupljanja mladima će pojedine katoličke udruge koje djeluju na području nadbiskupije predstaviti svoje djelovanje uz prigodni materijal. U 19.40 predviđen je blagoslov ognja uz paljenje svijeća te početak susreta uz večer slavljenja od 20 sati. U 20.30 planirana su svjedočanstva sve do 21 sat kada slijedi molitva u duhu Taizea. Završetak programa predviđen je u 22 sata s mogućnošću igranja „pub kviza“ za one koji su zainteresirani.

Želja Ureda za mlade, uz podršku nadbiskupa Đure Hranića, je okupiti mlade iz cijele nadbiskupije na jednom mjestu, u osječkoj konkatedrali, zajedno moliti i slaviti Boga uoči Duhova. Bit će to prilika za susret mladih svih dobnih skupina i pozitivno iskustvo koje će, nadaju se organizatori, potaknuti mlade na dolazak na Nadbiskupijski susret mladih kojeg Ured također organizira u bližoj budućnosti.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu