Budi dio naše mreže
Izbornik

Glazbeno-duhovni program mladih „Hodočašće u došašće“

07.12.2019. 17:30

Pakrac, (IKA) – U župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pakracu u subotu 7. prosinca održava se adventski glazbeno-duhovni program mladih pod nazivom „Hodočašće u došašće“. U toj prigodi večernje euharistijsko slavlje u župnoj crkvi u 17.30 sati predvodit će požeški biskup mons. Antun Škvorčević. Nakon misnog slavlja uslijedit će program u obližnjem Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“.

Na njemu će nastupiti, uz domaćine sastav Vita Nova i Zbor mladih Požeške biskupije koji će predvoditi pjevanje na misnom slavlju. Uz njih nastupaju još i Josip Ćulumović i Grupa RiM iz Zagreba te Matej Galić & Slavljenički tim Yeshua. Izlaskom glazbenog dijela festivala iz crkvenog u svjetovni prostor stvorila se mogućnost za dodatne sadržaje. Tako će prvi put ove godine Festival imati i posebne goste. Biti će to Branko Požgajec i grupa Drugi način.

Organizator festival Hodočašće u došašće uime župe Uznesenja Blažene Djevice Marije Pakrac su župnik vlč. Jozo Zorić i Dubravko Kotorac, voditelj sastava Vita Nova. Pokrovitelj i medijski pokrovitelj od samog početka Festivala su Grad Pakrac odnosno Hrvatski katolički radio.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu