Budi dio naše mreže
Izbornik

Koncert 'Uskrs u ozračju tambure' u crkvi bl. Augustina Kažotića u Zagrebu

22.04.2019. 20:00

Zagreb, (IKA) – Na inicijativu Radio Sljemena Hrvatska radiotelevizija na Uskrsni će ponedjeljak 22. travnja 2019. u samostanskoj i župnoj crkvi bl. Augustina Kažotića na Peščenici organizirati treći koncert uskrsnih pjesama „Uskrs u ozračju tambure“ u izvedbi Tamburaškog orkestra HRT-a i poznatih solista.

Treći uskrsni koncert kod dominikanaca na Peščenici izvest će HRT-ovi tamburaši pod vodstvom Siniše Leopolda, a uz njih će nastupiti: sopranistica Barbara Othman, tenor Branko Medak, Krunoslav Kićo Slabinac, Mia Dimšić, duo Hojsak & Novosel, Božja slava band, kvartet „Gubec“, klapa „Sv. Juraj“ HRM, Akademski muški zbor Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i Dječji zbor Kažotići”.

Stihove posvećene Uskrsu i Hrvatskoj interpretirat će glumica Ana Vilenica.

Autori koncerta su maestro Siniša Leopold, urednica Radio Sljemena Tanja Baran, scenaristica i urednica koncerta Lejdi Oreb te dominikanac Anto Gavrić.

Koncert, tijekom kojega će se moći čuti cjelokupan kanon dobro poznatih hrvatskih uskrsnih pjesama, moći će se pratiti od 20.05 sati u izravnom prijenosu na HRT.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu