Budi dio naše mreže
Izbornik

Konferencija za medije povodom početka projekta Progledaj srcem online

15.09.2021. 13:00
Zagreb

Konferencija za medije će se održati 15. rujna 2021. na krovnoj terasi poslovnog dijela Meridijan 16 centra, Gračanska cesta 208, s početkom u 13 sati, povodom početka projekta Progledaj srcem online.

Na konferenciji za medije sudjelovat će Marin Periš – moderator, Ksenija Abramović – predsjednica udruge Ime dobrote, Luka Kotlar – voditelj projekta, Anabella Tomkić – koordinatorica projekta, Eva Vukina – umjetnica/predavačica, Goran Kovačić – glazbenik/predavač, Djordjija Palić – glazbenica/predavačica.

Udruga Ime dobrote osmislila je i razradila projekt Progledaj srcem online, kojim djeci i mladima do 25 godina, kroz radionice iz umjetnosti i kulture, želi pokazati kako se kroz umjetnost i kulturu može pridonositi društvu, te im osvijestiti važnost razvoja svojih talenata.

Projekt Progledaj srcem online omogućava 33 besplatne umjetničke i kulturne aktivnosti za šezdeset djece i mladih do 25 godina, koje obuhvaćaju online panele, radionice, koncerte, izložbe i druženja sa stručnjacima i umjetnicima iz područja glazbe, glume, slikarstva, kiparstva, umjetnosti i kulture. Sudionici će tako svakog tjedna od 20. rujna 2021. do 2. svibnja 2022. dobiti priliku čuti nadahnjujuće priče vrhunskih umjetnika, educirati se, informirati i zajedno virtualno družiti te razmjenjivati iskustva, mišljenja i ideje, i to iz udobnosti njihova doma. Prijave su završene i sva mjesta za sudjelovanje su popunjena.

Dolazak na Konferenciju za medije treba se potvrditi do utorka, 14. rujna 2021. u 12 sati.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu