Budi dio naše mreže
Izbornik

Konferencija za medije povodom završetka projekta Progledaj srcem online

16.05.2022. 11:00
Zagreb

Konferencija za medije povodom završetka projekta Progledaj srcem online i prezentacije rezultata održat će se 16. svibnja 2022. 11 sati (III. kat) na krovnoj terasi poslovnog dijela Meridijan 16 centra, Gračanska cesta 208. Na konferenciji predstavnika medija, sudionika projekta, voditelja edukacija i organizatora projekta, sudjelovat će voditelj projekta Luka Kotlar, koordinatorica projekta Anabella Tomkić, voditeljica radionica Ivana Husar Mlinac, voditelj radionica dr. sc. Denis Vasilj i polaznica radionica Ivana Gršić.

O PROJEKTU

Tijekom osam mjeseci, za sudionike projekta, mlade do 25 godina iz svih dijelova Hrvatske, bile su organizirane online radionice, predavanja i koncerti svakog ponedjeljka. Kroz crtanje, slikanje, kiparstvo, glumu, improvizaciju, teoriju povijesti umjetnosti, pjevanje i sviranje sudionici su prepoznavali i gradili svoje talente, kao i upoznavali nova znanja i vještine iz umjetnosti i kulture. Cilj projekta, kojeg je osmislila i razradila udruge Ime dobrote, je pokazati kako se kroz umjetnost i kulturu može pridonositi društvu, te djeci i mladima osvijestiti važnost razvoja svojih talenata. Tako je iza njih osam mjeseci edukacije, informiranja, virtualnog druženja i razmjene iskustva, mišljenja i ideja.

Progledaj srcem online provodi se u sklopu operativnog projekta Europskog socijalnog fonda Umjetnost i kultura. Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., od održavao se od 2. lipnja 2021. – 2. lipnja 2022. Ukupan iznos projekta iznosi 455.336,00 kn, od čega je iznos EU potpore 387 035.60 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15 %) i iz Europskog socijalnog fonda (85 %).

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu