Budi dio naše mreže
Izbornik

Korizma u Hrnetiću

17.03.2019. - 07.04.2019.

Župa svetog Martina biskupa u karlovačkom Hrnetiću u korizmi organizira niz događaja. Na prvom mjestu tu su korizmena nedjeljna predavanja i mise, tako svake korizmene nedjelje u 10 sati u prostorijama pastoralnog centra Hrvatskih mučenika u Hrnetiću različiti gosti imaju predavanja o korizmenim temama, a nakon predavanja slijedi misa.

Već prošle nedjelje u korizmeno ozračje uveo je domaći župnik don Filip Pavlović predavanjem o „Napastima“. Na Drugu korizmenu nedjelju, 17. ožujka u 10 sati predavanje „Dostojanstvo ljudske osobe“ održat će vlč. Leonardo Šardi, povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom Varaždinske biskupije. Na Treću korizmenu nedjelju, 24. ožujka, u 10 sati predavanje „S Bogom Oči u oči“ održat će vlč. Anđelko Katanec, povjerenik za pastoral turista Zagrebačke nadbiskupije. Na Četvrtu korizmenu nedjelju, 31. ožujka, franjevac rodom iz Međugorja Serđo Ćavar, odgojitelj bogoslova Hercegovačke franjevačke provincije, u 10 sati održat će predavanje „Izgubljen i nađen“. Na Petu korizmenu nedjelju, 7. travnja u 10 sati posljednji predavač je poznati zagrebački ispovjednik svećenik Prelature Opus Dei mons. Jorge Ramos, koji će govoriti o sakramentu ispovijedi kroz temu „Ni ja te ne osuđujem“.

Osim korizmenih predavanja u župi se održava i pobožnost Križnog puta svakog utorka i petka u 17.30 sati. Klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom su svakog četvrtka od 18.30 do 20 sati. U to vrijeme se pruža mogućnost za osobnu molitvu u crkvi Hrvatskih mučenika te za ispovijed i razgovor sa svećenikom.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu