Budi dio naše mreže
Izbornik

Korizmene tribine i humanitarna akcija uz 20. obljetnicu bratovštine Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići

15.03.2019. - 07.04.2019.

Uz 20. obljetnicu svoga rada (1999. – 2019.) bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići organizira Korizmene tribine u starom župnom dvoru u Gorici.

U petak 15. ožujka u 20 sati korizmenu tribinu o temi „Zagledani u Ljubav Raspetu“. održat će fra Kristian Stipanović, gvardijan i župnik u Imotskom.

U petak 22. ožujka u 20 sati korizmenu tribinu o temi „Kako patnja može biti pozitivna!“ održat će s. Dominika Anić, članica školskih sestara franjevki Provincije Svete obitelji u Mostaru. Trenutačno na službi u Bijelom Polju.

U petak 29. ožujka u 20 sati korizmenu tribinu o temi „Kršćani Bliskog istoka – Isusovi zemljaci, i njihova tragična sudbina“ s video i foto prezentacijom održat će đakon o. Livio Tomislav Marijan, kancelar Križevačke eparhije.

U petak 5. travnja u 20 sati korizmenu tribinu „Svjedočanstvo života, ili moj životni put od Australije do Međugorja i Hercegovačke franjevačke provincije“ održat će fra Anthony Toni Burnside, svećenik franjevac na službi u Šuici.

U subotu 6. travnja u 19 sati u staroj crkvi u Gorici bit će korizmeni koncert „Kada bude Tilo ʼmriti…“ – pučka korizmena pivana baština Omiša i okolice. Sudjeluju: Klapa Pasika (župa sv. Mihovila Arkanđela, Kostanje); Pučki pivači (župa sv. Luke Evanđelista, Kučiće); Muška pivačka skupina Cantores Almissum (župa sv. Ivana Nepomuka, Omiš).

Bratvoština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići poziva sve na Korizmenu humanitarnu akciju za djecu u Majčinu selu u Međugorju. Pomoć će biti prikupljana od četvrtka 4. travnja do nedjelje 7. travnja u Starom župnom dvoru u Gorici od 18 do 20 sati. Prikupljaju se nekvarljivi prehrambeni proizvodi.

 

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu