Budi dio naše mreže
Izbornik

Korizmeni koncert zbora mladih Varaždinske biskupije

01.04.2023. - 02.04.2023.
Varaždin/Koprivnica

Zbor mladih Varaždinske biskupije, pod ravnanjem Damijana Turkovića i uz orguljsku pratnju mo. Višeslava Jaklina, održat će drugi Korizmeni koncert O, Isuse, daj mi suze u varaždinskoj katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije, u subotu uoči Cvjetnice, 1. travnja 2023., s početkom u 19 sati.

Isti glazbeno-molitveni program održat će se na Cvjetnicu, 2. travnja 2023. godine s početkom u 19 sati u Župnoj crkvi svetog Nikole biskupa u Koprivnici.

Ulaz je slobodan.

Članovi Zbora mladih Varaždinske biskupije posebno su se tijekom posljednjih mjeseci pripremali da u svoju korizmenu molitvu uključe pjesmu. Osobnom pripravom i zajedničkom vježbom nastojali su melodije hrvatskih korizmenih pjesama i pučkih napjeva učiniti svojom molitvom. Žele podijeliti ljepotu toga molitvenog iskustva i pozivaju sva da zajedno s njima urone u razmatranje Kristove muke i smrti.

Podsjećamo, prvi Korizmeni koncert Križu sveti Zbor mladih Varaždinske biskupije održao je u varaždinskoj katedrali 13. travnja 2019.

Zbor mladih Varaždinske biskupije je osnovan 2005. godine i, među ostalim, poznat je po adventsko-božićnim koncertima koje je održavao u varaždinskoj katedrali te diljem Lijepe Naše i šire.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu