Budi dio naše mreže
Izbornik

Ludbreg domaćin Godišnje skupštine Nacionalnog vijeća Papinskih misijskih djela

11.03.2019. - 14.03.2019.

Ludbreg, (IKA) – U organizaciji Nacionalne uprave Papinskih misijskih djela u Hrvatskoj i Varaždinske biskupije od 11. do 14. ožujka u Pastoralnom centru u Ludbregu (Petra Zrinskog 1) održat će se Godišnja skupština Nacionalnog vijeća Papinskih misijskih djela u RH.

Na Skupštini će, između ostalih, sudjelovati predsjednik vijeća za misije HBK krčki biskup Ivica Petanjak, nacionalni ravnatelj Papinskih misijskih djela u RH vlč. Antun Štefan, misijski ravnatelji iz svih nad/biskupija u Hrvatskoj te nacionalni ravnatelj Papinskih misijskih djela u BiH mons. Luka Tunjić.

U ponedjeljak 11. ožujka u 18 sati, na otvaranju Skupštine, koncelebrirano misno slavlje u svetištu Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu predvodit će biskup Petanjak.

U utorak 12. ožujka počinje radni dio Skupštine u Pastoralnom centru u Ludbregu (Petra Zrinskog 1).

U 9 sati je otvorenje radnog dijela Skupštine i pozdravi varaždinskoga biskupa Josipa Mrzljaka, biskupa Petanjka, mons. Tunjića i vlč. Štefana.

Ravnatelji PMD-a sudjelovat će u 18 sati na misama u župi sv. Elizabete u Jalžabetu, župi sv. Jakoba u Prelogu, župi sv. Nikole u Koprivnici i župi sv. Leopolda Mandića u Koprivnici, i u župi bl. Alojzija Stepinca u Koprivnici.

U srijedu 13. ožujka nastavlja se radni dio Skupštine, a poslijepodne je predviđeno vrijeme za hodočašće. Na kraju dana koncelebriranu misu u varaždinskoj katedrali u 18 sati predslavit će domaći biskup Josip Mrzljak.

Susret završava u četvrtak 14. ožujka misom u 7.30 u Ludbregu.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu