Budi dio naše mreže
Izbornik

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

25.11.2021. 09:00
Rijeka

Sv. Ana – Caritasov dom  za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja i Učenički dom “Podmurvice” u Rijeci zajedno će u četvrtak 25. studenog obilježiti Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. U 9 sati u prostoru Savjetovališta Doma Sv. Ana, Osječka 84a bit će ugošćeni voditeljica i učenici Učeničkog doma koji su nositelji aktivnosti u projektu “12 veličanstvenih”. Tom prigodom psihologinja Doma Sv. Ana, Laura Pavičić, predstavit će djelatnost Doma i održati kratko predavanje na temu „Nasilje u adolescentskim vezama“.

Popodne u 17 sati Učenički dom Podmurvice ugostit će korisnike Doma Sv. Ana i pedagoginju na kreativnoj radionici izrade različitih predmeta od gline koju će voditi djelatnica Učeničkog doma, prof. likovne kulture.

Ovo je dobra primjer međusobne suradnje, te prilika za senzibiliziranje i edukaciju mladih vezano za nasilje i nasilje u obitelji. Isto tako i za  korisnike Doma Sv. Ana to je prilika za otkrivanje svojih talenata, ali i emocionalno rasterećenje.

Novinari koji žele doći pozvani su na početak ovog programa, u 9 sati u Savjetovalište Doma Sv. Ana, Osječka 84a (Škurinje) uz prethodnu najavu na broj telefona 091 549 1862 (Danijel Delonga) i predočenje COVID propusnice.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu