Budi dio naše mreže
Izbornik

Misijska izložba „Srcem i djelima za misije“

24.10.2019. 19:30
Sarajevo

Sarajevo, (IKA) – U prigodi Misijske godine koju su biskupi BK BiH proglasili potaknuti odlukom Pape da listopad 2019. bude Izvanredni misijski mjesec – kao sjećanje na 100. obljetnicu apostolskog pisma Maximum illud, Misijska središnjica u Sarajevu, odnosno Papinska misijska djela u BiH organiziraju misijsku izložbu.

Izložba simbolična naziva „Srcem i djelima za misije“ bit će upriličena u četvrtak 24. listopada u 19.30 sati u Svećeničkom domu Vrhbosanske nadbiskupije (Josipa Stadlera 11, Sarajevo). Riječ je o izložbi suvenira iz misijskih zemalja u kojima djeluju misionari Crkve u Hrvata.

Izložba će dijelom biti i prodajnog karaktera te će se moći nabaviti promotivni materijali PMD-a i neki od suvenira iz misija.

Uvodna riječ uputit će nacionalni ravnatelj Papinskih misijskih djela u BiH mons. Luka Tunjić. Uslijedit će promocija video spota za pjesmu „Tamo gdje palme cvatu“ – predstavnicu BiH na zajedničkom CD-u pjesama Papinskih misijskih djela cijeloga svijeta.
O izložbi će govoriti ravnatelj Caritasa BiH mons. Tomo Knežević, nekadašnji ravnatelj PMD-a BiH. Izložbu će otvoriti vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, najavio je portal nedjelja.ba.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu