Budi dio naše mreže
Izbornik

Misno slavlje na Svjetski dan bolesnika u kapeli KBC Osijek

11.02.2019. 12:30

Hrvatsko katoličko društvo medicinskih sestara i tehničara – ogranak Osijek (HKDMST) sa svojim duhovnikom preč. Ivanom Jurićem te u suradnji s bolničkim duhovnikom o. Stanislavom Wojtkom, CSSp 11. veljače, na blagdan Gospe Lurdske, tradicionalno organizira proslavu Svjetskog dana bolesnika na jednom od Odjela KBC Osijek, a ove godine radi se o Zavodu za urologiju.

Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić u pratnji biskupskog vikara za pastoral grada Osijeka mons. dr. Vladimira Dugalića tradicionalno će toga dana pohoditi KBC Osijek. Program pohoda započet će posjetom Ravnateljstvu KBC-a Osijek u 12.30 sati. Uslijedit će obilazak Zavoda za urologiju u 13 sati gdje će nadbiskupa Hranića dočekati pročelnik Zavoda Oliver Pavlović, dr. med. s osobljem.

Euharistijsko slavlje, na kojemu će sudjelovati djelatnici KBC-a Osijek i bolesnici, nadbiskup Hranić predvodit će u 14 sati u bolničkoj kapeli. Liturgijsko pjevanje animirat će Zbor medicinskih sestara KBC-a Osijek, Doma zdravlja Osijek i Hrvatske udruge medicinskih sestara.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu