Budi dio naše mreže
Izbornik

Nova sezona tribine „Moje pjesme, moje molitve“

19.11.2019. 18:00

Nova sezona tribine „Moje pjesme, moje molitve“  započet će u utorak 19. studenoga u 18 sati u dvorani Hrvatskoga društva skladatelja, Berislavićeva 9, Zagreb. Gost prve tribine treće sezone „Moje pjesme, moje molitve“ je kantautor suvremene kršćanske glazbe Antonio Tkalec.

Uz njega, na tribini će sudjelovati  Tomislav Klajić, koji će recitirati stihove pjesama, glazbeni producent i suradnik Ivan Mikulić te Neven Putarek i klapa Leggero. Voditelj tribine je Slavko Nedić, urednik glazbenog programa Hrvatskoga katoličkog radija.

Antonio Tkalec rođen je u Nedjeljancu gdje kao bubnjar grupe ‘Tin’ uplovljava u glazbeno duhovne vode. Nakon preseljenja u Varaždin kreće ozbiljnije bavljenje duhovnom glazbom koje je preraslo i u profesiju, a na osnovu zasluga na tom području od 2016. dobio je status slobodnog umjetnika. Sudjelovao je na gotovo svim festivalima duhovne glazbe, a na mnogima je osvojio i nagrade.

Od 2013. vodi vlastiti glazbeni studio „Sky Roead Music“ u kojem snima ne samo vlastite albume, nego i albume drugih autora i izvođača popularne duhovne glazbe. Antonio Tkalec objavio je četiri studijska albuma duhovne glazbe na kojima se nalaze uglavnom vlastite skladbe nastale u tekstualnoj suradnji s Agnezom Levanić. Redoviti je član Hrvatskog društva skladatelja.

 

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu