Budi dio naše mreže
Izbornik

Novi ciklusa predavanja „Obiteljski četvrtak“

30.09.2021. 19:30
Osijek/Slavonski Brod

Nakon dva uspješna ciklusa predavanja „Obiteljskoga četvrtka“ koja su održana najvećim dijelom u online izdanju, novi ciklus predavanja koje organiziraju Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata i nadalje će se održavati u obliku webinara.

Od rujna 2021. do lipnja 2022. u planu je održavanje 10 predavanja kojima će se nastojati obuhvatiti što više različitih tema vezanih uz život u braku i obitelji. Predavanja će se održavati jednom mjesečno, obično četvrtkom, s početkom u 19:30. Zbog ograničenog broja sudionika, za sudjelovanje na svakom pojedinom webinaru potrebno je prijaviti se registracijom putem poveznica koje će za svaki webinar biti pravovremeno objavljene na mrežnim stranicama nadbiskupije i Facebook stranici Bračnog i obiteljskog savjetovališta.

Prvi webinar u ovom novom ciklusu održat će Dubravko Šokčević, dipl. defektolog, socijalni pedagog. Tema će biti Što kada nemamo povjerenja u vlastitu djecu? Webinar će se održati 30. rujna s početkom u 19:30 putem ZOOM platforme.

Prijaviti i registrirati se za sudjelovanje možete putem sljedeće poveznice https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZApfuuqrDgoGdLMDzEeEvM6rii_h_mMuUCj .

Sudjelovanje na webinaru je besplatno i namijenjeno je svima koji žele naučiti nešto više o tome kako unaprijediti vlastite odnose – u braku, obitelji, a i šire.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu