Budi dio naše mreže
Izbornik

NPI: Jednodnevne edukacije o prirodnom planiranju obitelji

30.03.2019. - 13.04.2019.

Nadbiskupijski pastoralni institut u Zagrebu u suradnji s Centrom za prirodno planiranje obitelji (stručnom organizacijom članicom Svjetske organizacije za Billingsovu ovulacijsku metodu WOOMB) organizira jednodnevne edukacije o plodnosti žene i muškarca i prirodnom planiranju obitelji primjenom Billingsove ovulacijske metode. Na edukaciju se pozivaju bračni parovi, zaručnici, djevojke i mladići.

Jednodnevne edukacije održat će se u dva termina: u subote 30. ožujka i 13. travnja u vremenu od 9 do 17 sati u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu, Kaptol 29a.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 80 kn za pojedince, 120 kn za bračni ili zaručnički par, a kotizacija uključuje tiskane materijale i okrepu u stankama. Prijave i informacije: putem Facebook stranice Centra za prirodno planiranje obitelji ili na e-mail info@ppo.hr.

Edukacije su prilika za bolje upoznavanje i produbljivanje znanja; o vlastitoj plodnosti kao dio poznavanja samog sebe, planiranju obitelji na zdrav, jednostavan i pouzdan način, bez korištenja mehanički ili kemijskih sredstava, o postizanju ili odgađanju trudnoće u svim okolnostima (stres, nepravilni ciklusi, dojenje, predmenopauza…), utjecaju kontracepcije na plodnost, problemima i liječenju neplodnosti, pozitivnim učincima prirodnog planiranja na kvalitetu braka, ljubav među supružnicima i otvorenost prema novom životu.

Ovo je već 15. jednodnevni tečaj koji od 2015. godine, u prostorima i u suradnji s Nadbiskupijskim pastoralnim institutom, provodi Centar za prirodno planiranje obitelji sa svojim vodstvom dr. Marijom Ćurlin, predsjednicom, i Kristinom Pavlović, prof., glavnom voditeljicom edukacije. Tečaj je do sada završilo gotovo 600 mladih polaznika, većinom bračnih i zaručničkih parova iz Zagreba i okolice.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu