Budi dio naše mreže
Izbornik

Okrugli stol "Snažniji zajedno! Dionici prevencije elektroničkog nasilja"

06.12.2019. 12:00

Društvo za komunikacijsku i medijsku kulturu organizira okrugli stol „Snažniji zajedno! Dionici prevencije elektroničkog nasilja“ koji će se održati 6. prosinca 2019. u 12 sati u Tribini Grada Zagreba (Kaptol 27).

Sudionici okruglog stola su pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba Romana Galić, voditeljica Odjela za maloljetničku delinkvenciju i kriminalitet na štetu mladeži MUP-a Anita Matijević, viša savjetnica za stručne suradnike školske knjižničare iz Agencije za odgoj i obrazovanje Adela Granić, potpredsjednica Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu s visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays Lana Ciboci, predstavnica Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba Ana Raguž, ravnatelj OŠ Augusta Harambašića iz Zagreba Tomislav Filić, voditeljica Odjela korporativnih komunikacija Wiener osiguranja Alina Radusin, direktorica korporativnih komunikacija Hrvatskog telekoma Nina Išek Međugorac te predstavnik/ca influencera.

Moderator okruglog stola je potpredsjednik Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu Igor Kanižaj.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu