Budi dio naše mreže
Izbornik

Početak nove sezone Katoličke malonogometne lige u Zagrebačkoj nadbiskupiji

12.10.2022. 18:30
Zagreb

Nova sezona KMNL-a započet će svečanim euharistijskim slavljem kojega će u srijedu 12. listopada u 18:30 u župnoj crkvi sv. Ivana XXIII., pape u zagrebačkoj Dubravi predvoditi zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško.

Nakon euharistijskog slavlja održat će se susret voditelja ekipa na kojem će podmiriti troškove kotizacije u iznosu od 2500 kuna po ekipi. Sezona započinje prvom utakmicom koja se igra u subotu 15. listopada s početkom u 9 sati. Sve utakmice igrat će se subotom od 15. listopada do 10. prosinca u Sportskom centru „Dvojka“ na Zagrebačkom velesajmu u terminu od 9 do 13 sati.

Prijaviti se mogu igrači od 16 do 28 godina koji su župljani župe za čiju ekipu igraju. Svaka ekipa sastoji se od najviše 12 igrača te imenuje svoga voditelja. U prijavi je potrebno navesti ime nogometne momčadi, župu za koju momčad igra, ime i prezime igrača te ime i prezime voditelja momčadi. Sve navedeno potrebno je poslati najkasnije do 10. listopada 2022. na adresu e-pošte mladi@zg-nadbiskupija.hr.

Katolička malonogometna liga je sportski projekt koji se organizira na nadbiskupijskim i biskupijskim razinama te okuplja sportaše koji dijele ljubav prema sportu, ali i svoju aktivnu vjerničku zauzetost u župnim zajednicama. Do 2020. godine, kada je zbog pandemije to bilo nemoguće organizirati, KMNL se redovito održavala i u Zagrebačkoj nadbiskupiji. Od ove godine okolnosti dozvoljavaju organizaciju i održavanje lige te su pozvane prijaviti se župne ekipe. Sudionici KMNL-a uz sport zajedno izgrađuju i duhovnu dimenziju te se okupljaju na zajedničkim euharistijskim slavljima.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu