Budi dio naše mreže
Izbornik

Područne sjednice hrvatskih pastoralnih i socijalnih djelatnika s delegatom

30.01.2023. - 03.02.2023.
Nürnberg

Nürnberg, (IKA) – Prve područne sjednice u 2023. hrvatskih svećenika, pastoralnih suradnica i suradnika, koji djeluju u hrvatskim katoličkim misijama i zajednicama u Njemačkoj, i hrvatskih socijalnih savjetnica i savjetnika Njemačkog Caritasa, s delegatom za hrvatsku pastvu u Njemačkoj vlč. Ivicom Komadinom održat će se od 30. siječnja do 3. veljače u pet mjesta u Njemačkoj, u organizaciji Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni i hrvatskih katoličkih misija i zajednica na čijem se području sjednice održavaju.

Sjednica za Bavarsko pastoralno područje održat će se u ponedjeljak 30. siječnja u Nürnbergu (Hrvatska katolička misija Nürnberg, Alemannenstr. 38, 90443 Nürnberg), za pastoralno područje Baden-Württemberg I. i Baden-Würtemberg II. u utorak 31. siječnja u Albstadt-Ebingenu (Hrvatska katolička zajednica Albstadt-Ebingen, Herderstr. 89, 72458 Albstadt-Ebingen), za pastoralno područje Gornja Rajna i Vestfalija u srijedu 1. veljače u Kölnu (Hrvatska katolička misija Köln, Am Rinkenpfuhl 10, 50676 Köln), za Sjeverno pastoralno područje u četvrtak 2. veljače u samostanu Marienrode kod Hildesheima (Exerzitien- und Gästehaus Kloster Marienrode, Auf dem Gutshof, 31139 Hildesheim), i za Rajnsko-majnsko pastoralno područje u petak 3. veljače u Mainzu (Hrvatska katolička zajednica Mainz, Emmeransstr. 17, 55116 Mainz).

O temi „Hrvatska inozemna pastva – stanje, izazovi, perspektive“ govorit će nacionalni ravnatelj dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu dr. vlč. Tomislav Markić. O novostima iz hrvatskoga dušobrižništva u Njemačkoj izvijestit će delegat vlč. Ivica Komadina, a bit će riječi i o novostima iz pokrajinskih dušobrižničkih područja. Sjednice počinju u 10.30, a traju do 15 sati.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu