Budi dio naše mreže
Izbornik

Predstavljanje knjige Ivana Ugrina „Ne bojte se"

12.10.2018. 18:30

Udruga zagrebačkih Poljičana „Sveti Jure” i Hrvatska udruga „Benedikt” iz Splita upriličuju predstavljanje knjige „Ne bojte se”, novinara i publiciste Ivana Ugrina. Knjiga će se predstaviti u Poljičkom dvoru u Zagrebu, Ilica 4, u petak 12. listopada, s početkom u 18.30 sati.

O knjizi će govoriti novinarka Hrvatskoga katoličkog radija Diana Tikvić, gvardijan na Svetom Duhu fra Tomislav Glavnik, i odvjetnik i publicist Zvonimir Hodak.

Tekstovi u knjizi datiraju od 14. rujna 2014. do 24. lipnja 2018. Objavljivani su uglavnom u istoimenoj kolumni „Ne bojte se” na portalu Misija Slobodne Dalmacije, koji Ugrin uređuje od njegova pokretanja u listopadu 2014. godine.
„Ukoričujem ih zbog svoje djece i svih budućih naraštaja da nikada ne zaborave svoje kršćanske i nacionalne korijene, suprotiva svima onima kojima je hrvatski narod trn u oku jer nas je Gospodin blagoslovio najljepšom zemljom na svijetu. Neka se ne dogodi da se jednog dana bude spominjala ona biblijska: ‘Propast tvoja… iz tebe dolazi!’ Sačuvao nas dragi Bog u vijeke vjekova!” napisao je splitski autor u predgovoru najnovije knjige.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu