Budi dio naše mreže
Izbornik

Predstavljanje koncerta pod geslom „Ublažimo autizam djece“

10.10.2019. 17:00

Konferencija za novinare na kojoj će se predstaviti veliki zadarski humanitarni koncert duhovne glazbe pod geslom „Ublažimo autizam djece“ održava se u četvrtak 10. listopada s početkom u 17 sati u dvorani Udruge za autizam Zadar.

Na konferenciji će govoriti vodstva Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara Zadar koja je organizator koncerta, i Udruge za autizam Zadar koju se želi pomoći prihodom od prodaje karata.

Udruga za autizam Zadar ove godine obilježava 10 godina svoga djelovanja, a Savez udruga za autizam Hrvatske ove godine obilježava 40 godina postojanja.

Prostor Udruge za autizam Zadar nalazi se u ulici Domovinskog rata 7, preko puta centra Kaufland. U prizemlju te zgrade je dječji vrtić, a ulaz u prostor Udruge je s lijeve strane te zgrade, na prvom katu.

Koncert suvremene duhovne glazbe održava se u subotu 26. listopada u sportskoj dvorani Jazine u Zadru s početkom u 19 sati. Nastupaju Alan Hržica, Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac. Karte po cijeni od 40 kn mogu se kupiti u poslovnici Puntamika line na Autobusnom kolodvoru u Zadru.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu