Budi dio naše mreže
Izbornik

Predstavljanje zbornika radova „Kamo ide istočna Hrvatska? Demografsko stanje, prognoze i traženje izlaza iz krize Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema“

30.04.2019. 18:00

Vukovar, (IKA/TU) – Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti – Zavod za znanstveni i umjetnički rad u Đakovu i Zavod za znanstvenoistraživački rad u Vukovaru, Institut društvenih znanosti Ivo Pilar – Područni centar Vukovar te Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu organiziraju predstavljanje zbornika radova „Kamo ide istočna Hrvatska? Demografsko stanje, prognoze i traženje izlaza iz krize Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema“.

Predstavljanje će se održati 30. travnja s početkom u 18 sati u Ružičkinoj kući (J. J. Strossmayera 25) u Vukovaru, a u prigodi obilježavanja Dana Grada Vukovara.

Prigodnu riječ uputit će dr. Vlasta Novinc, upraviteljica Zavoda HAZU u Vukovaru, a Zbornik će predstaviti: dr. Dražen Živić, demograf i recenzent, prof. dr. Vladimir Dugalić, dekan KBF-a u Đakovu i prof. dr. Pero Aračić, upravitelj Zavoda HAZU-a u Đakovu i glavni urednik Zbornika.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu