Budi dio naše mreže
Izbornik

Duhovna priprava i proslava Fabijanova i Dana grada Otočca

16.01.2022. - 20.01.2022.
Otočac

Duhovna priprava za proslavu Dana grada Otočca – svetkovine sv. Fabijana i Sebastijana, suzaštitnika Župe Presvetoga Trojstva i zaštitnika Gacke doline, započinje u nedjelju 16. siječnja, misom u župnoj crkvi, koju će u 11 sati predslaviti župnik mons. Tomislav Šporčić.

Drugoga dana priprave, u ponedjeljak, misu u 18 sati predslavi donedavni župnik u Kompolju, sadašnji župni vikar u Gospiću don Anđelko Kaćunko. Na misu su pozvani posebno oni koji su u Otočac došli iz Švice, Kompolja, Brloga i Dabra. Pjevat će zbor mladih „Anđeli“ pod vodstvom orguljašice Gabrijele Degoricija.

U utorak misu u 18 sati predslavi sadašnji župnik u Kompolju fra Jure Marčinković. Pjevat će župni zbor „Sveta Cecilija“ predvođen orguljašicom prof. Brankom Bernardi. Na misu su posebno pozvani vjeroučenici, njihovi roditelji, članovi Župnoga pastoralnog vijeća te župljani koji su u Otočac došli iz Gornjeg i Donjeg Kosinja.

Posljednjeg dana priprave, u srijedu, večernju misu predslavi župnik u Brinju vlč. Josip Tomljanović. Pjevat će pjevači iz Brinja. Na misu su posebno pozvani ovogodišnji kandidati za krizmu zajedno s roditeljima.

Na svetkovinu sv. Fabijana i Sebastijana – Dan grada Otočca središnju misu u 11 sati predslavit će gospićko-senjski biskup Zdenko Križić u zajedništvu sa svećenicima Otočkog dekanata.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu