Budi dio naše mreže
Izbornik

Priprava mladih za Božić u parku prirode Medvednica

16.12.2022. 11:00
Zagreb

Udruga Magis organizira posebnu pripremu za Božić od 16. do 18. prosinca u parku prirode Medvednica za mlade od 18 do 30 godina.

Organizatori poručuju: “Izložit ćemo se fizičkom naporu, hladnoći i hodanju, u nadi da ćemo dobiti milost iskusiti barem ponešto od nutarnjih doživljaja koje su imali Josip i Marija na svome putu od Nazareta do Betlehema, do mjesta gdje se Božić rodio. Budući da On dolazi u skromnosti, ovo planinarenje je osmišljeno baš tako da svakom od nas dođe na stvaran, konkretan i skroman način trodnevnog suživota u krilu Gospe Sljemenske Kraljice Hrvata”.

Program – U petak 16. prosinca – okupljanje u župnoj kući na Sljemenu, misa, klanjanje i priprema; u subotu 17. prosinca – zornica, planinarenje i večernji program; nedjelja 18. prosinca – planinarenje, misa, dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Potrebna oprema: vreća za spavanje, papuče, gojzerice ili tenisice prilagođene za trekking, rezervna odjeća prilagođena vremenskim uvjetima, kabanica, higijenske potrepštine, osobni dokumenti, planinarski štapovi (preporučeno); naglavna lampa (preporučeno). Zbog kvalitete programa broj sudionika je ograničen (max 12 sudionika)

Sudjelovanje na planinarenju uključuje duhovnu pripremu koja će započeti sedam dana prije početka programa. Svakodnevno  će se primati kratki tekstovi koji će uvoditi u temu pohoda. Kotizacija iznosi 300kn, a pokriva smještaj i sve obroke. Prijaviti se može putem sljedećeg google obrasca.  Za sva dodatna pitanja možete se javiti na mail hodocasca@magis-cro.com.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu