Budi dio naše mreže
Izbornik

Proslava Svjetskog dana sredstava društvenih komunikacija u BiH

26.09.2021. 11:00
Tolisa

Katolička Crkva u Bosni i Hercegovini u nedjelju 26. rujna 2021. obilježava Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija. Svi katolici u BiH su toga dana pozvani moliti za  medijske djelatnike i razmišljati o Poruci Svetog Oca koju upućuje svake godine za tu prigodu.

Vijeće za sredstva društvenog priopćavanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine i ove godine pripremilo je prigodnu knjižicu u kojoj se nalazi i ovogodišnja poruka pape Franje Dođi i vidi (Iv 1, 46). Komunicirati susrećući osobe ondje gdje jesu i kakve jesu za 55. Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija, kao i drugi prigodni tekstovi. Knjižicu i tonski zapis Poruke Svetog Oca, koju čita predsjednik Vijeća za sredstva društvenog priopćavanja BK BiH vrhbosanski nadbiskup koadjutor i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata BiH, može se pronaći i preuzeti na mrežnoj stranici Katoličke tiskovne agencije BK BiH.

U prigodi proslave Dana medija, u nedjelju, 26. rujna u 11 sati biskup Vukšić predslavit će misu u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Tolisi.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu