Budi dio naše mreže
Izbornik

Proslava Velike Gospe i Rokova u Tuhlju

12.08.2019. - 18.08.2019.

Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije u Tuhlju započinje proslavu Velike Gospe trodnevnom duhovnom pripravom od 12. do 13. kolovoza slaveći misu u 19 sati. U ponedjeljak 12. kolovoza pjeva zbor mladih Plamen srca, a nakon mise je križni put na župnoj Kalvariji. U utorak 13. kolovoza poslije mise je procesija na groblje. U srijedu 14. kolovoza poslije mise je koncert mješovitog pjevačkog zbora KUD-a Naša lipa Tuhelj.

Na samu svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije u četvrtak 15. kolovoza u Tuhlju su mise u 7.30 i 9 sati. Centralna proslava započinje u 10.15 sati pobožnošću križnog puta na župnoj Kalvariji, zatim kreće procesija s tronom Majke Božje Tuheljske kroz centar mjesta, a koncelebriranu misu na otvorenom u 11 sati predvodi vlč. Josip Čulig, župnik u Velikom Trgovišću.

Župne svečanosti nastavljaju se u kapeli svetog Roka u Kumrovcu u petak 16. kolovoza s misama u 9 i 11 sati te završavaju u Rokovsku nedjelju 18. kolovoza u Kumrovcu s hodočasničkom misom u 9 sati te koncelebriranom misom u 11 sati koju predvodi vlč. Ivan Mikec, župnik u Pregradi.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu