Budi dio naše mreže
Izbornik

Radionica za korisnice Doma sv. Ana „Škola pametnih financija“

25.11.2020. 12:30
Rijeka

Rijeka, (IKA) – U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se obilježava 25. studenoga, za sve korisnice Doma sv. Ana – Caritasovog doma za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja, u srijedu 25. studenoga u poslijepodnevnim satima održat će se on line radionica „Škola pametnih financija“.

S obzirom da su korisnice Doma navodile kako su njihovi partneri u ime veće sposobnosti i znanja raspolaganja novcem ciklus nasilja započinjali zabranama raspolaganja zajedničkim budžetom, preuzeli su vlast nad isplaćenim pravima za djecu, da bi na koncu oduzeli i osobne prihode ili pak zabranili rad koji se po njihovoj računici ne isplati, ove godine odlučile su reći NE ekonomskom nasilju, DA vlastitom potencijalu. Za sve korisnice Doma sv. Ana održat će se on line radionica – Škola pametnih financija. Cilj je usvajanje znanja i vještina o upravljanju osobnim financijama kako bi sudionice dobile informacije i potrebna znanja kao pomoć na putu neovisnosti i slobode za donošenje odluka. Financijska trenerica bit će Nina Goleš iz Erste Banke, zamjenica direktora Poduzetničkog centra Rijeka. S polaznicama će proći interaktivnu i multimedijsku poduku o upravljanju osobnim financijama.

S obzirom da je riječ o radionici zatvorenog tipa, ravnateljica Doma sv. Ana, Željka Frković, stoji na raspolaganju za telefonske izjave: 098 216 127.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu