Budi dio naše mreže
Izbornik

Seminar za animatore u pastoralu osoba s invaliditetom

25.03.2023. 09:00
Đakovo

Ured za pastoral osoba s invaliditetom Đakovačko-osječke nadbiskupije organizira seminar za animatore i suradnike u radu s osobama s invaliditetom koji će biti održan u subotu 25. ožujka 2023. u Đakovu, na Katoličkom bogoslovnom fakultetu (P. Preradovića 17), s početkom u 9 sati.

Na seminaru će govoriti specijalisti: prof. prim. dr. Silvija Pušeljić, dr. med., spec. pedijatrije; Ema Poznić, dr. med., spec. pedijatrije; Nora Pušeljić, dr. med., spec. pedijatrije i Ivana Serdarušić, dr. med., spec. pedijatrije. Govorit će o temama iz područja medicine o neurorazvojnim poremećajima kod djece, načinu procjene i mogućim ishodima. Uz to, seminar će obuhvatiti i područje rada iz spektra autizma te njegove
moguće ishode. Seminar će obuhvatiti dva dijela: interaktivno predavanje o problemima dijagnostike, rehabilitacije i ishoda te prikaz pacijenata koji pripadaju tim skupinama.

Sudjelovanje na seminaru potrebno je potvrdite na adresu e-pošte pastoralni.centar@djos.hr ili na broj telefona 031/802 -227.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu