Budi dio naše mreže
Izbornik

"Simpozij za život" Hrvatskog pokreta za život i obitelj

25.03.2023. 18:00
Zagreb

Udruga “Hrvatski pokret za život i obitelj” će uz 33. godišnjicu osnutka udruge, u subotu, 25. ožujka 2023. u samostanu hercegovačkih franjevaca u zagrebačkoj Dubravi (Avenija Gojka Šuška 2) od 18 sati, održati godišnji “Simpozij za život” te će dodijeliti i godišnje Priznanje “Dr. Ružica Ćavar” zaslužnim pojedincima iz redova laika i svećenstva te, po prvi put i jednoj udruzi.

Priznanje “Dr. Ružica Ćavar” dodjeljuje se za poseban doprinos promicanju obiteljskih vrijednosti, bračnog zajedništva i zaštite života od začeća do naravne smrti, na područje Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Udruga “Hrvatski pokret za život i obitelj” osnovana je 25. 3. 1990. a Priznanje je prvi put dodijelila 2022. godine, nakon preminuća dr. Ružice Ćavar, s namjerom očuvanja sjećanja na njezin nesebičan rad te radi odavanja priznanja za rad drugim pojedincima koji se zalažu za iste vrijednosti.

Ove godine udruga dodjeljuje četiri Priznanja, od toga čak tri za djelovanje na području Bosne i Hercegovine. Nagrađeni su Marijo Živković, osnivač i voditelj “Obiteljskog centra”; fra Mario Knezović; dr. Nikolina Penava, specijalistica za ginekologiju i opstetriciju u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar te udruga “Mlado sunce”.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu