Budi dio naše mreže
Izbornik

Susret duhovnika i voditelja Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetome

24.11.2022. - 27.11.2022.
Zadar

Susret duhovnika i voditelja Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetome (KKODS) održava se od četvrtka 24. do nedjelje 27. studenoga u kongresnoj dvorani hotela Kolovare u Zadru.

Susret se održava pod geslom „Tako neka svijetli vaša svjetlost pred ljudima da vide vaša dobra djela i slave Oca vašega koji je na nebesima“ (Mt 5.16).

Sudionici susreta u četvrtak 24. studenoga sudjeluju na misnom slavlju u katedrali Sv. Stošije u Zadru koje predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Nakon mise članovi Nacionalne službe zajedništva koja predstavlja KKODSa će se susresti s nadbiskupom Puljićem i zadarskim nadbiskupom koadjutorom Milanom Zgrablićem.

Program susreta ispunjen je molitvom i slavljenjm pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

U petak 25. studenoga bit će svjedočanstva, slavljenje i zagovor, molitva zahvale, pokorničko bogoslužje za duhovnike i voditelje, rad u grupama te informacije o evangelizaciji, predstavit će se mogući modeli, Crkva i dokumenti.

U subotu 26. studenoga održava se Skupština KKODS-a na kojoj će se izvijestiti  o djelovanju. Prikazat će se izvršeno, osobito glede raznih formacija koje je prošlo više stotina osoba, iznijet će se prijedlozi i smjernice za daljnje djelovanje. Uz slavljenje i molitvu slavit će se misa.

U nedjelju 27. studenoga slavi se misa te predstavlja program rada KKODS-a i donose zaključci.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu