Budi dio naše mreže
Izbornik

Susret „Gozba ljubavi“

03.12.2022. 11:00
Brezovica

U svrhu integracije djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom Zaklada „Marija De Mattias“ sestara Klanjateljica Krvi Kristove organizira već tradicionalni susret s nazivom „Gozba ljubavi“.

Nakon dvogodišnje stanke Gozba ljubavi će se održati u subotu 3. prosinca u Caritasovom domu bl. Alojzija Stepinca u Brezovici, Brezovička cesta 98, s početkom u 11 sati. Euharistiju predslavi profesor i svećenik Odilon Singbo. Pjevanje predvodi zbor „Serafini“ Župe sv. Barbara, Gornje Vrapče.

Poslije euharistije u kulturno-zabavnom programu sudjeluju korisnici ustanova za skrb, odgoj i obrazovanje djece s teškoćama u razvoju, djeca osnovnih škola, prijatelji “Gozbe ljubavi” i gosti iznenađenja. Nakon programa djecu će obradovati dolazak sv. Nikole s darovima za svu djecu.

Zaklada poziva na taj susret “kojim izražavamo svoju kršćansku ljubav prema djeci s teškoćama u razvoju. Ovo je prilika da se odgajamo, napose djeca, za poštivanje različitosti i prihvaćanje invaliditeta, poštivanje dostojanstva osobe, za rušenje barijera i stvaranje pravednijeg društva te promoviramo vrijednosti prijateljstva i solidarnosti na koje nas poziva i Evanđelje”.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu