Budi dio naše mreže
Izbornik

Susret krizmanika Gospićko-senjske biskupije

06.04.2019. 10:00

Udbina, (IKA) – Godišnji susret krizmanika s prostora Gospićko-senjske biskupije u organizaciji Povjerenstva za mlade, održat će se u subotu 6. travnja u Crkvi hrvatskih mučenika na Udbini. Geslo susreta je „Bit ćete svjedoci!” a tema: „Po susretu s Uskrslim postajemo svjedoci i dobivamo dar Duha koji čini sve novo. Takav svjedok spreman je bez straha davati sebe pa i po cijenu vlastitoga života“.

Susret počinje u 10 sati glazbenim pbrojevima, porukom i molitvom ispred crkve; u 10.20 je Igrokaz-provokacija, 10.35 sati podjela i rad po skupinama – upoznavanje, tumačenje poruke, osobni rad i zajednička podjela; u 11.15 sati slijedi pokorničko bogoslužje i ispovijed u crkvi, Angelus i stanka za jelo ispred crkve; u 12.30 sati: upoznajmo svjedoke (sveci) 10 štandova; u 12.55 sati su svjedočanstva – kripta (mlada obitelj, mladić, nogometaš); u 13.30 sati je ručak; u 14.10 sati: objašnjenje i velika igra: (povijest – bitka između Hrvata i Turaka – povratak ukradene zastave); u 15.20 sati je kateheza (krizma).

U 16 sati svečanu euharistiju predvodi gospićko-senjski biskup Zdenko Križić. Susret će završiti fotografiranjem sudionika.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu