Budi dio naše mreže
Izbornik

Svećenička skupština Hvarske biskupije

22.09.2021. 08:30
Bol

Hvarski biskup Ranko Vidović je već 28. kolovoza obavijestio svećenike svoje biskupije da će se ovogodišnja Svećenička skupština održati u srijedu, 22. rujna, u Dominikanskom samostanu u Bolu, s početkom u 8.30 sati. Skupština počinje misom u samostanskoj crkvi. Molitva Trećeg časa je u 9.45. Potom je radni dio sastanka do 13 sati kada je zajednički objed.

Biskup Ranko u obavijesti je napisao svećenicima: „Budući da sam postao biskup ove biskupije prije tek nekoliko mjeseci, želja mi je da se na ovoj, našoj prvoj zajedničkoj skupštini, bolje upoznamo i međusobno razmijenimo iskustva i dojmove. Svećenici su prvi suradnici biskupa, stoga želim da na ovoj skupštini u ozračju dijaloga i suradnje otvoreno govorimo o problemima, izazovima i mogućnostima naše Hvarske biskupije. U radnom dijelu skupštine ja ću izreći svoje prve dojmove i zapažanja, ali vas molim da se uključite u raspravu, te iznesete svoja pitanja i planove.

Dok vam zahvaljujem za vaš rad i djelovanje, srdačno vas pozdravljam i sve radosno očekujem,“ poručio je biskup Vidović.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu