Budi dio naše mreže
Izbornik

Svetkovina Pohođenja BDM u Triblju

30.06.2020. - 02.07.2020.
Tribalj

Župa Pohođenja BDM u Triblju u četvrtak 2. srpnja slavi župnu svetkovinu. Ovogodišnja proslava u duhu je obilježavanja 230. godišnjice od osnutka Župe.

Duhovna priprava počinje u utorak 30. lipnja u 18 sati euharistijskim slavljem za sve bolesne župljane. Predvodi je župni upravitelj vlč. Ivan Marković. Drugog dana priprave, u srijedu 1. srpnja vlč. Marković predvodit će u 18 sati misu za sve pokojne župljane. Prilika za ispovijed tijekom duhovne priprave je u 17 sati, a molitva krunice na rasporedu u 17.30 sati.

Na svetkovinu Pohođenja Blažene Djevice Marije, u četvrtak 2. srpnja, hodočasničku misu u 8 sati predvodit će vlč. Marković koji će u 5 sati s hodočasnicima i sestrama Euharistijske zajednice Srca Isusova i Marijina krenuti od župne crkve Sv. Jelene dj. i mč. u Dramlju pješice prema tribaljskoj župnoj crkvi. Uz hodočasnike iz Dramlja, u zoru će se prema Triblju uputiti i hodočasnici iz Kraljevice. Na misi će propovijedati đakon vlč. Mihael Mustač, a tijekom mise bit će blagoslovljena slika Milosrdnog Isusa, dar župljana Župi Pohođenja BDM.

Blagdansko večernje misno slavlje u 18 sati predvodit će povjerenik za mlade Riječke nadbiskupije vlč. Josip Pende.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu