Budi dio naše mreže
Izbornik

Tradicionalno hodočašće ministranata Varaždinske biskupije u Ludbreg

29.08.2019. 09:00

Ured za pastoral duhovnih zvanja i ministranata Varaždinske biskupije na čelu s vlč. Sinišom Dudašekom organizira već tradicionalno Biskupijsko hodočašće ministranata/ica u Ludbreg, koje će biti u četvrtak 29. kolovoza. Hodočašće bit će održano u sklopu duhovnog događanja „Dani ludbreške svete nedjelje“ u čast Predragocjene Krvi Kristove.

U 9 sati je okupljanje kod zavjetne kapele, molitva i podjela po grupama, od 9.30 – 10.30 sati rad po grupama koji vode vjeroučitelji i animatori, a od 10.30 – 11 mogućnost za ispovijed. U  11 sati je misa koju predvodi vlč. Petar Mlakar, duhovnik u Međubiskupijskom sjemeništu na zagrebačkoj Šalati, u 12.30 sati procesija od zavjetne kapele do župne crkve gdje će biti klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom a oko 13.30 sati završetak hodočašća u župnoj crkvi Presvetog Trojstva

Iz Ureda za pastoral duhovnih zvanja i ministranata potiču sve zainteresirane ministrante da se jave svojim župnicima, vjeroučiteljima i župnim animatorima koji bi najkasnije do utorka 27. kolovoza trebali prijaviti točan broj djece na mail sinisa.dudasek@inet.hr.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu