Budi dio naše mreže
Izbornik

Večer Marijinih obroka u Splitu

10.12.2022. 19:00
Split

Večer Marijinih obroka u Splitu održava se u subotu 10. prosinca u dvorani hotela Pax u Splitu. Od 19 sati volonteri Marijinih obroka Split predstavit će svoje djelovanje, ali i djelovanje cjelokupne Udruge tijekom 2022. godine.

Iza volontera i Udruge uspješna je godina koja je obilježena dostignućem i otvaranjem čak pet novih kuhinja u Liberiji i Zambiji te organiziranjem velikog broja humanitarnih događaja. Na razini grada Splita možemo izdvojiti utrku “Trčimo za obrok više” koja se sad već tradicionalno organizira na rivi tijekom proljeća. O svim događajima i postignućima možete čuti ako im se pridružite tijekom Večeri Marijinih obroka, prilikom koje može poslušati i iskustva volonterke koja se upravo vratila iz Benina, gdje je bila u posjeti kuhinjama koje osiguravaju obroke zahvaljujući podupirateljima iz Republike Hrvatske, poručuju organizatori.

Večer će glazbeno uljepšati VIS sv. Dominika, dok će večer biti upotpunjena i humanitarnom tombolom kako bi u vremenu darivanja mogli darivati one najpotrebitije, ali i najsretnije.

Na samoj Večeri moći ćete nabaviti sitnicu koja će izmamiti osmijeh voljenoj osobi. U ponudi promo materijala pronađite neke od darova:  kalendar Marijinih obroka, čestitke, puzzle za djecu, sliku sv. Obitelji, hoodice, podmetače za jelo, stolne kalendare i još mnogo drugih iznenađenja. Tijekom ovogodišnjeg adventa priključite se Velikom obiteljskom Božiću Marijinih obroka, rezervirajući mjesto za vašim blagdanskim stolom za još jednog gosta, kojemu ćete donacijom od 132 HRK osigurati svakodnevni obrok na mjestu obrazovanja, pozivaju organizatori.

Humanitarna organizacija Mary’s Meals danas u školama diljem svijeta hrani 2.279.941 gladno dijete. Udruga Marijini obroci Hrvatska, osnovana u srpnju 2009. godine, dio je međunarodnog projekta “Mary’s Meals” koji ima viziju da svako dijete prima dnevni obrok na svom mjestu obrazovanja. Na taj način djeci se ne spašava samo život, već ih se potiče da uče te dugoročno sebi, svojoj obitelji i zajednici osiguraju bolji život. Prosječno je 132 kune dovoljno da se jedno dijete nahrani u školi tijekom cijele školske godine.

Za sve dodatne informacije javiti se na info@marysmeals.hr ili na broj telefona 01 5509 250.

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X

Više o Marijinim obrocima saznajte na https://www.marysmeals.hr/.

 

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu