Budi dio naše mreže
Izbornik

Vikend-program „Duh i duša“

26.11.2021. - 28.11.2021.
Opatija

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije organizira vikend-program „Duh i duša“ zamišljen kao vrijeme osvješćivanja, promišljanja i dijaloga o našoj duhovnosti i našem svjetovnom životu. Program će se održavati u Domu duhovnih vježbi u Opatiji od 26. do 28. studenog.

Polazi se od razgovora o našoj okolini, navikama i vrijednostima – pa sve do povezivanja svog cjelokupnog djelovanja s onom svrhom za koju vjerujemo da smo stvoreni. Uz pomoć korisnih procedura i alata te uz pratnju animatora, sudionici će pregledati i uvidjeti vlastito ophođenje prema svom životu i svojoj svrsi. U tome će nam pomoći znanstven okviri iz područja psihoterapije i ignacijevska duhovnost, bogata kontemplacijama i meditacijama.

Animatori programa su Antun Volenik, isusovac, profesor na FFRZ-u Sveučilišta u Zagrebu, psiholog i psihoterapeut te Mia Širac, socijalna pedagoginja, edukantica kibernetike i sistemske terapije, trenutno na radnom mjestu savjetovateljice u Obiteljskom Centru.

Sv. Ignacije kaže: „Čovjek je stvoren da Gospodina Boga svoga hvali, da ga štuje, da mu služi i da tako spasi svoju dušu, a ostale stvari na zemlji stvorene su radi čovjeka, da mu budu od pomoći da postigne svrhu za koju je stvoren…“

Prijaviti se može preko upitnika. Broj prijava ograničen je na 15 osoba.

Više informacija dostupno je na stranici Ignacije, a za sva dodatna pitanja može se javiti na adresu e-pošte manreza@ignacije.hr.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu