Budi dio naše mreže
Izbornik

Webinar: "Ljubomora i posesivnost u braku"

27.05.2021. 19:30
Osijek/Slavonski Brod

U drugom ciklusu predavanja „Obiteljskoga četvrtka“, kojega organizira Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, u četvrtak 27. svibnja u 19:30 sati održat će se webinar putem ZOOM platforme s temom: “Ljubomora i posesivnost u braku”.

 O temi će govoriti predavačice: Suzana Matošević, teolog, sveučilišna specijalistica psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu, bračni i obiteljski savjetovatelj, Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije te; Elizabeta Matuzović, teolog, sveučilišna specijalistica supervizije u psihosocijalnom radu, bračni i obiteljski savjetovatelj, Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije i savjetovalište Splitsko-makarske nadbiskupije.

Zbog ograničenog broja sudionika, za sudjelovanje na ovom webinaru potrebno je prijaviti se preko sljedeće poveznice: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMldeGurzMpGdDdFb9xVGUa8NLUHArpWgeT

Prijave će biti moguće tjedan dana prije svakog pojedinog webinara pa sve do popunjenosti dostupnih mjesta.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu