Budi dio naše mreže
Izbornik

Webinari Bračnog i obiteljskog savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije

25.06.2020. 19:30
Đakovo

Osijek/Slavonski Brod, (IKA) – Predavanja „Obiteljskoga četvrtaka“ koje organizira Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata i dalje će se održavati putem webinara.

U utorak 2. lipnja teolog, psiholog, psihoterapeut, profesor na KBF-u u Splitu, iz Bračnog i obiteljskog savjetovališta Splitsko-makarske nadbiskupije dr. Boris Vidović održat će predavanje „Logoterapeutske vještine u obiteljskoj komunikaciji“.

U utorak 9. lipnja teolog, psiholog, psihoterapeut, profesor na KBF-u u Đakovu i HKS-u Zagrebu, iz Bračnog i obiteljskog savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije doc. dr. Josip Bošnjaković govorit će o temi „Suosjećati i ljubiti doprinosi zdravim i iscjeljujućim međuljudskim odnosima“ (prijave do 7. lipnja).

U četvrtak 18. lipnja Lea Buljević, prof., psiholog održat će izlaganje „Obitelj i brak: od ja do mi i natrag“ (prijave do 16. lipnja).

U četvrtak 25. lipnja komunikolog s Hrvatskoga katoličkog sveučilišta dr. Ivan Uldrijan govorit će o temi „Kako izaći na kraj s pametnim telefonima i inteligentnom djecom?“ (prijave do 23. lipnja).

Zainteresirane osobe mogu se prijaviti za sudjelovanje putem e-maila nakon čega će dobiti link pomoću kojega će moći pristupiti navedenom predavanju. E-mail adrese na kojoj su moguće prijave su: savjetovaliste-os@djos.hrsavjetovaliste-sb@djos.hrson@djos.hr . Potrebno je prijaviti se do navedenoga datuma uz pojedini webinar.

Sva predavanja počinju u 19.30 sati.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu