Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-mate-uzinic

Biskup Uzinić čestitao izabranom predsjedniku Milanoviću, uz želju da domovina krene novim putem

Na blagdan Bogojavljenja ili Sveta tri kralja 6. siječnja u dupke punoj crkvici Domino u Dubrovniku misno slavlje predvodio je dubrovački biskup Mate Uzinić uz koncelebraciju rektora crkve don Slavka Grubišića. Pjevanje božićnih pjesama predvodio je tamburaški orkestar s Krešimirom Magdićem, a okupljeni vjernici su se pridružili pjevajući, uz ostalo, i sve strofe božićne pjesme „U sve vrijeme godišta“.

Biskup Uzinić posjetio Dom za starije i nemoćne osobe „Domus Christi“

U sklopu obilazaka i čestitanja Božića starijim osobama dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u nedjelju, 22. prosinca posjetio je Dom za starije i nemoćne osobe „Domus Christi“ u Dubrovniku gdje je predvodio misu za korisnike i osoblje ovog najstarijeg dubrovačkog doma koji na istom mjestu postoji gotovo 700 godina.

Financijsko izvješće Dubrovačke biskupije za 2018. godinu: Važna nam je transparentnost u upravljanju vremenitim dobrima Biskupije

Dubrovačka biskupija objavila je financijsko izvješće za 2018. godinu u kojem se uz sam pregled djelovanja u brojkama nalazi i pismo dubrovačkog biskupa Mate Uzinića te pregledni tekst o situaciji s kraja 2018. u kojem je istaknuto da Biskupija uredno podmiruje svoje financijske obveze, te da je smanjila svoju stvarnu zaduženost za 4,35%.

Nedjelja Caritasa u Dubrovniku

Skauti Zdruga sv. Vlaha donijeli su i predali Betlehemsko svjetlo dubrovačkom biskupu Mati Uziniću na večernjoj misi u katedrali Gospe Velike u nedjelju, 15. prosinca.

1 2 3 9