Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-mate-uzinic

Dubrovački skauti Zdruga sv. Vlaha dali svečana obećanja

Uz relikvije bl. Alojzija Stepinca koje su bile izložene vjernicima na štovanje dubrovački skauti Zdruga sv. Vlaha pod svečanom misom koju je predvodio dubrovački biskup Mate Uzinić 10. veljače u dubrovačkoj katedrali, više od 130 skauta dalo je svoja skautska obećanja, neki prvi put, a neki obnovili.

Edukacija o emocionalnoj inteligenciji za djelatnike crkvenih savjetovališta

Međunarodni edukacijsko-formacijski susret djelatnika crkvenih bračnih i obiteljskih savjetovališta iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine održan je od petka 8. do nedjelje 10. veljače u Učeničkom domu Paola di Rosa u Dubrovniku. Središnji događaj susreta bila je edukacija o emocionalnom opismenjavanju djece i mladih.

Svečana večernja uoči svetkovine sv. Vlaha

Svečanu večernju uz izložene moći sv. Vlaha u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike predvodio je 2. veljače dubrovački biskup Mate Uzinić uz suslavlje biskupa pristiglih na Festu sv. Vlaha, kanonika Stolnog kaptola, ostalih svećenika i redovnika.

Susret biskupa Uzinića s predsjednikom Vlade RH

Dubrovački biskup Mate Uzinić primit će u subotu 2. veljače predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića u pratnji ministara u Biskupovom domu (Poljana Marina Držića, br. 2). Nakon susreta dat će se kratka zajednička izjava medijima.

Biskup Uzinić zahvalio novinarima za konstruktivnost

Redoviti godišnji susret dubrovačkog biskupa Mate Uzinića s predstavnicima medija koji prate život Crkve na području Dubrovačke biskupije održan je u ponedjeljak 28. siječnja u novom Biskupovom domu (Biskupskoj palači) u Dubrovniku.

1 2 3 4