Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: trinaest-utoraka

Posljednji u nizu 13 utoraka sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a posljednjeg trinaestog utorka 7. lipnja euharistijsko slavlje predvodio je gvardijan Samostana sv. Frane u Cresu fra Vitomir Glavaš.

Jedanaesti utorak u čast sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a jedanaestog utorka 24. svibnja euharistijsko slavlje predvodio je gvardijan Samostana sv. Frane u Puli fra Đuro Hontić.

Deveti utorak u čast sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a devetog utorka 10. svibnja euharistijsko slavlje predvodio je župnik Župe sv. Petra na šibenskim Vidicima fra Željko Klarić.

Osmi utorak u čast sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a osmog utorka 3. svibnja euharistijsko slavlje predvodio je fra Damjan Glavaš iz splitskog samostana sv. Frane.

Deseti utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu traje pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu. Deseti utorak 18. svibnja misu je predvodio župnik Župe sv. Mirka u Šestinama vlč. Robert Šreter.