Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: utorci-sv-antunu-padovanskom

Započeo Antunovski hod u Sesvetskim Selima

Četvrti Antunovski hod mladih započeo je u Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u 13 sati svečanim misnim slavljem koje je predslavio fra Miljenko Hontić, OFM Conv., provincijal Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca uz koncelebraciju župnika vlč. Antuna Sentea i braćom franjevcima.

Trinaesti utorak sv. Antunu Padovanskom u Sesvetskim Selima

Na trinaesti utorak sv. Antunu 8. lipnja misno slavlje u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima predvodio je mr.sc. Milan Dančuo s Katedre liturgike Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Župnik Župe sv. Antuna Padovanskog, vlč. Antun Sente na kraju misnog slavlja pozvao je na Antunovski hod koji će početi 11.6. u 13 sati u Sesvetskim selima, a završit će na Svetom Duhu euharistijskim klanjanjem i slavljenjem.

Dvanaesti utorak sv. Antunu Padovanskom u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a dvanaestog utorka, 31. svibnja, svečano misno slavlje predslavio je vlč. Renato Belčić, župnik župe sv. Barbara u Zagrebu – Vrapče i nadbiskupijski povjerenik za župnu katehezu.