Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: utorci-sv-antunu

Jedanaesti utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a jedanaestog utorka, 24. svibnja, svečano misno slavlje predslavio je mons. Marinko Miličević, generalni vikar Gospićko-senjske biskupije.

Deseti utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a desetog utorka, 17. svibnja, euharistijsko slavlje predvodio je dr. sc. Ante Bekavac, OFM, profesor moralne teologije na KBF-u.

Deveti utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a devetog utorka, 10. svibnja, euharistijsko slavlje predvodio je fra Tomislav Faletar, OFM, voditelj centra za duhovna zvanja u Jastrebarskom.

Sedmi utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a sedmoga utorka 26. travnja euharistijsko slavlje predvodio je fra Anto Barišić, OFM, voditelj duhovnih obnova.